BROKER

buduje bazę

negocjuje

łączy interesy

Łączymy świat biznesu z organizacji pozarządowymi z korzyścią dla wszystkich

Dla kogo?

1. Organizacje pozarządowe

2. Podmioty ekonomii społecznej

3. Środowiska biznesowe

Co robimy?

1. Łączymy oferty organizacji pozarządowych z interesami korporacji i firm

2. Przedstawiamy możliwości współpracy z korzyściami społecznymi oraz ekonomicznymi dla obu stron

3. Edukujemy organizacje pozarządowe w zakresie marketingu i używania jego narzędzi do budowy pozytywnego wizerunku

4. Budujemy bazę dobrych praktyk CSR oraz zbieramy oferty działań społecznych

5. Wspieramy wszelkie działania realizowane w duchu zero waste (niemarnowania) oraz w trosce o klimat

1. Zbieramy ofertę różnych usług, aktywności czy produktów, które są realizowane lub wytwarzane przez NGO lub podmioty ekonomii społecznej

2. Kontaktujemy się z firmami, które prowadzą lub chcą prowadzić działania CSR, wspierając sektor NGO

3. Przedstawiamy im jakie usługi lub aktywności mogą zostać zrealizowane przez wybrane organizacje pozarządowe lub podmioty ekonomii społecznej

4. Negocjujemy w imieniu organizacji pozarządowych lub podmiotów ekonomii społecznej ich udział w działaniu, kwestie finansowe i techniczne itp.

5. Równolegle w ramach projektu I CO TERAZ? przygotowujemy organizacje pozarządowe lub podmioty ekonomii społecznej do profesjonalnego zaprezentowania się przez przedstawicielami biznesu, uczymy ich prowadzenia rozmów i odpowiedniej współpracy międzysektorowej.

6. Edukujemy organizacje pozarządowe i podmioty ekonomii społecznej, aby mogły budować swój pozytywny wizerunek, sprawdzamy branding i pomysły na kampanie, pomagamy ustalić im plan działań

Jak działamy?

A.

Jesteś przedstawicielem organizacji pozarządowej czy podmiotu ekonomii społecznej?

Chcesz dołączyć swoją ofertę do naszej bazy?

Prowadzisz aktywności, działania lub warsztaty w duchu zero waste i eco?

Chcesz skorzystać z programu I CO TERAZ?

FORMULARZ W PRZYGOTOWANIU

Przygotuj się do zarabiania w inny sposób

B.

Jesteś przedstawicielem biznesu, chcesz skorzystać z oferty aktywności i usług realizowanych przez organizacje pozarządowe lub podmioty ekonomii społecznej?

Chcesz zaangażować się w działania na rzecz lokalnej społeczności?

Chcesz zintegrować swój zespół przy świadomych działaniach eco, zero waste i fair trade?

Potrzebujesz wsparcia działań CSR realizowanych przez Twoją firmę?

FORMULARZ W PRZYGOTOWANIU

Rozbuduj lub napisz z nami strategię CSRową dla swojej firmy