Thu, Feb 13 | Galeria Społecznie Zaangażowana MEWKA

Galeria Społecznie Zaangażowana MEWKA, Bliska 11A, 80-546 Gdańsk, Polska

O wydarzeniu

Witajcie,

w imieniu swoim oraz Fundacji "Nielada Historia" / Projektu ZEROBAN mam przyjemność zaprosić Was na wernisaż wystawy Pawła Nowaka, pt. Szazblaks w czwartek 13.02.2020 o godzinie 19:00.

Wernisaż odbędzie się w Galerii Społecznie Zaangażowanej MEWKA w Nowym Porcie (ul. Bliska 11A, Gdańsk-Nowy Port).

Paweł Nowak, urodzony w 1980 roku w Gdańsku.

• Jest podopiecznym Fundacji Oparcia Społecznego Aleksandry w Gdańsku.
  • Jest autorem kilkunastu tysięcy grafik wykonanych w programie graficznym GIMP. Od 10 lat tworzy cyfrowe kolaże, tzw. miksy (kompilacje rysunków, skanów oraz zdjęć), które segreguje skrupulatnie w niezliczonej ilości folderów.
  • Jest miłośnikiem David’a R. Hawkins’a.

Wystawa (14.02-26.03.2020  jest czynna w czwartki w godzinach 16:00-19:00 oraz w pozostałe dni po wcześniejszym umówieniu telefonicznym (tel. 881 441 882).

Koordynacja i produkcja wystawy: Bartosz Zimniak Wystawa „Szazblaks” sfinansowana dzięki wsparciu Fundacja "Nielada Historia", Projektu ZEROBAN oraz ze środków własnych Fundacji Mewka.

Z pozdrowieniami,

Bartosz Zimniak