Dziękujemy pracownikom służby zdrowia!!!

Piszemy te podziękowania dopiero teraz, gdyż kolejny dzień szyliśmy maseczki, liczyliśmy je, pakowaliśmy i szykowaliśmy odbiory! Robiliśmy to z potrzeby pomagania Wam w tym trudnym czasie. My siedzimy w domu, Wy jesteście na pierwszej linii walki z koronawirusem. My tylko poświęcamy swój czas, Wy poświęcacie o wiele więcej - Wasze zdrowie, Wasze kontakty z bliskimi, z dziećmi, z wnukami. Dziękujemy Wszystkim!

Nie jesteśmy w stanie wyobrazić sobie, co się stanie za kilka tygodni, miesięcy. Jednak z pewnością, niezmiennie, postaramy się Wam pomóc - szyć, karmić, pomagać w Waszym codziennym życiu! Możecie na nas liczyć!

Ekipa i Wolontariusze #ngosySZYJĄMASKI3city i #pomorzeSZYJEMASKI