Głosuj, licytuj i kupuj w dobrej sprawie!

Masz czas do końca stycznia, by wesprzeć ciekawe inicjatywy promujące przedsiębiorczość oraz zaangażowanych społecznie świetnych ludzi. To także ostatnia prosta aukcji na allegro dla WOŚP! Nie zwlekaj! Twój klik jest ważny!

Gdańsk dla WOŚP i torby od Fundacji Nielada Historia

Nie mogło zabraknąć naszej fundacji wśród Partnerów gdańskiej edycji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! W niedzielę 12 stycznia graliśmy w Miasteczku WOŚP przy ECS od 15 do 21, sprzedając gadżety ZEROBAN. Zaplanowaliśmy, iż 28 % ze sprzedaży z tego dnia, jak i ze sprzedaży do końca miesiąca, trafi do puszki Owsiaka! Zostało nam w sklepie jeszcze kilka sztuk, zatem zachęcamy do zakupów!

SKLEP ONLINE

To nie wszystko, bowiem 4 torby oddaliśmy na aukcje WOŚP na platformie Allegro! Może tam będziecie chcieli powalczyć o fanty? Szczególnie jedna z nich jest wyjątkowa, bo to ostatnia torba z 44 toreb szytych baneru z napisem KONSTYTUCJA, który wisiał na UM w Gdańsku! Więc egzemplarz kolekcjonerski!

LICYTUJ!

Są też trzy torby szyte z banerów, które wisiały w namiotach tworzących Strefę Społeczną podczas czerwcowych obchodów Święta Wolności i Solidarności.

LICYTUJ!

Nominacja w plebiscycie Gdańsk Miasto Przedsiębiorczych 2019

Trwa głosowanie w ramach 4. edycji plebiscytu Gdańsk Miasto Przedsiębiorczych 2019. Akcja organizowana jest przez Gdańską Fundację Przedsiębiorczości, Gminę Gdańsk, Urząd Miejski w Gdańsku oraz Dziennik Bałtycki. Laureatów wybiera kapituła, ale także sami mieszkańcy. Głosy można oddawać do 31 stycznia, po zalogowaniu się do portalu. Głosy są bezpłatne. W kategorii Przedsiębiorczość Społeczna została nominowana Magdalena Jabłońska, prezeska naszej Fundacji.

Codziennie można oddać po pięć głosów:

ODDAJ GŁOS!

Zachęcamy także do głosowania na pozostałych kandydatów, bo każda z wyróżnionych inicjatyw warta jest uwagi i promocji, robi wiele dobrego dla szerzenia społecznych postaw. Wśród kandydatów znajdziecie m.in. także naszych przyjaciół z CieKAWEJ Kawiarni (ze wspaniałymi ciastami oraz wspaniałą kawą) oraz Regionalnego Centrum Wolontariatu w osobie Agnieszki Buczyńskiej (czyli mistrzami inicjatyw wolontariackich).

ZOBACZ POZOSTAŁYCH KANDYDATÓW

Pozostałe kategorie to: Przedsiębiorczość w edukacji, Przedsiębiorczość Młodzieżowa, Przedsiębiorczość Imigrantów, Przedsiębiorca Odpowiedzialny Społecznie oraz Przedsiębiorczość wspierająca markę Gdańska.

Zapraszamy do klikania!