Warsztaty

ZEROBAN

Proponujemy również organizację warsztatów upcyklingowych, związanych z ręcznym szyciem z wykorzystaniem banerów lub innych materiałów reklamowych, w tym:

1. Pogadanka edukacyjna — w tracie warsztatów

a) różnica pomiędzy recyklingiem a upcyklingiem

b) jakie są materiały reklamowe i jaką mają rolę oraz cel.

2. Część praktyczna - samodzielne szycie etui do telefonów, kosmetyczek na drobiazgi  lub własnych projektów zszywanych ręcznie.

Jeśli mają Państwo własne materiały reklamowe - chętnie je wykorzystamy.

Minimalny czas trwania to 3 godz.

Wycenę uzależniamy od zapytania pod konkretne wytyczne - miejsce, ilość osób, czas trwania, ilość prowadzących.

Kontakt: 881 441 882 lub e-mail: zeroban@nieladafundacja.org