BIZNES

Poznaj możliwości współpracy w duchu CSR i odpowiedzialnych zakupów.

Zamów produkty ZEROBAN dla twoich klientów lub pracowników.

Nadaj drugie życie swoim niepotrzebnym materiałom reklamowych.

Dzięki zleceniom na przetwarzanie zużytych banerów reklamowych i eventowych, dajemy pracę ludziom w ramach przedsiębiorstwa społecznego

TWORZYMY

MIEJSCA PRACY

dla biznesu i dla świadomych konsumentów

ZARABIAMY

Zeroban ma zapewnić samofinansowanie organizacji i umożliwić jej działaczom prowadzenie działalności statutowej

PRODUKTY

Wesprzyj nas, byśmy mogli działać społecznie i realizować misję naszej fundacji. Kupując produkty ZEROBAN przyczyniasz się do zmiany społecznej, dając drugie życie przedmiotom i ludziom.

WARSZTATY

Zaproś nas do siebie i zabaw się w projektanta toreb i etui z banerów. Poznaj propozycję prostych warsztatów z upcyklingu.

Projekt ZEROBAN ma nie tylko wzmocnić podejście proekologiczne środowisk biznesowych, ale także zaproponować konkretne działania CSRowe oraz uczulić konsumentów na kwestię świadomych zakupów u lokalnego producenta, będącego przedstawicielem ekonomii społecznej.

Zobacz wideo

ZEROBAN jest wspierany przez Fundusz Inicjowania Rozwoju